vi tilbyder softwareudvikling af højeste kaliber

Hvad er B2B-integration?

Business-to-business (B2B) integration er automatisering af forretningsprocesser og kommunikation mellem to eller flere organisationer. Det giver jer mulighed for at arbejde og handle mere effektivt med jeres kunder, leverandører og forretningspartnere ved at automatisere vigtige forretningsprocesser. B2B-integrationssoftware giver den nødvendige arkitektur til at digitalisere oplysninger og hurtigt dirigere dem gennem en organisations handelsøkosystem.

Hvad er en B2B-integration

En B2B-integration kan hjælpe din virksomhed med at integrere jeres komplekse B2B- og elektroniske dataudvekslingsprocesser (EDI) processer på tværs af jeres platforme i en enkelt og automatiseret løsning, det kan spare jer for manuelt arbejde, og hjælpe med at give en nemmere hverdag.

Hvorfor er B2B-integration vigtig

Digitalisering skubber partner- og kundeforventninger. Organisationer finder ud af, at langsom, ineffektiv og fejlbehæftet manuel behandling af information ikke er bæredygtig i en digitalt forbundet verden. Og hver virksomhed har sin egen blanding af systemer og applikationer til udveksling af filer og meddelelser med partnere. Forskellige teknologier gør det vanskeligt at kommunikere.

Vi benytter os typisk af standardsystemer, hvis det giver mening. Det gør vi, fordi det er en omkostningseffektiv måde at klare softwareudviklingen på, og fordi disse systemer byder på en masse velfungerende og gennemtestede funktioner. Der er således ingen grund til, at vi opfinder den dybe tallerken og sætter gang i det helt store softwareudviklingsmaskineri bare for at gøre det.

Med et skelet bygget i et kendt programmeringssprog kan vi udvikle de funktioner, I måtte have brug for. Mangler I en funktion, eller har I brug for at få videreudviklet en funktion, klarer vi den. På den måde får I en skræddersyet B2B-integration, der matcher jeres behov, men som ikke koster mere end højst nødvendigt.

En behovstilpasset løsning, der giver mening både nu og i fremtiden

For at nå mål som øget omsætning, hurtigere markedsføring og forbedring af effektiviteten, har virksomheder brug for et vellykket forretningsnetværk – og det kræver en moderne B2B-integrationsløsning. * Med de rigtige B2B-værktøjer kan vi hjælpe jeres virksomhed digitalt med oprette forbindelse og kommunikere hurtigt og pålideligt. Dette kan reducere den tid, det tager at få nye produkter og tjenester på markedet, og hjælpe virksomheder med at opnå den smidighed og automatisering, de har brug for at konkurrere

Når du får os til at stå for B2B-integration, sørger vi naturligvis for, at du får et system, du kan bruge i mange år. Vi giver dig en køreklar løsning, der kan vedligeholdes og videreudvikles af både os og andre. Selvom vi naturligvis gerne vil være med på sidelinjen i flere år, ønsker vi ikke at binde dig på hænder og fødder. Du skal vælge Applogik som din faste samarbejdspartner af egen fri vilje, og derfor sørger vi naturligvis også for, at du eller en anden samarbejdspartner kan arbejde videre med vores løsning.

sd 1

B2B-integration på jeres præmisser

Når I vælger Applogik som jeres samarbejdspartner på et B2B-integration projekt, får I det selvfølgelig på jeres præmisser. Vores fornemmeste opgave er at finde en løsning, der giver mening for lige netop jer, og som har en lang levetid.

Inden vi går i gang med softwareudviklingen, gør vi meget ud af at sætte os ind i jeres konkrete behov, ønsker og krav. Som jeres professionelle partner spiller vi naturligvis ind med input baseret på over et årtis erfaring og dyb indsigt i best practice. På den måde finder vi sammen frem til en plan for softwareudviklingen, som matcher jeres behov, og som vi samtidig finder passende og forsvarlig.

Vi ønsker udelukkende at levere løsninger, der lever 100 % op til vores høje krav til kvalitet og funktionalitet. Derfor kan du være sikker på, at vi yder en kompetent og professionel rådgivning, og at du får den absolut bedste og mest hensigtsmæssige løsning.

Det kan vi hjælpe med hos Applogik

Hos Applogik udfører vi forskellige opgaver inden for Integrationer, API udvikling. softwareudvikling og programmering. Om du har brug for at få udviklet en webshop, en ny hjemmeside, et internt datastyringssystem eller noget helt fjerde, er vi klar til at hjælpe. Vi udfører både små og store opgaver, og uanset opgavens kompleksitet leverer vi en ideel løsning, du bliver glad for både nu og senere.

Vi leverer også løsninger i systemer som Shopify, Umbraco og WordPress, men det konkrete valg afhænger naturligvis af dine behov, krav og ønsker. Vi har som sagt et helt årtis erfaring med softwareudvikling og kan arbejde i mange forskellige systemer, så kontakt os for at høre mere om mulighederne. Vi er vant til at arbejde med forskellige frameworks ala. Vue.js, C# og REST API, og uanset hvad opgaven består i, sikrer vi dig et godt resultat.

Kontakt os for at høre mere om B2B-integration

php

php

laravell

laravel

js

javascript

j query

JQUERY

c

C#

dot net

.Net

angular

angular

react

react

veu

VUE JS

node

NODE JS

wordpress

wordpress

woo

Woo commerce

php

php

laravell

laravel

js

javascript

j query

JQUERY

c

C#

dot net

.Net

angular

angular

react

react

veu

VUE JS

node

NODE JS

wordpress

wordpress

woo

Woo commerce

Indholdsfortegnelse