Er du til en WordPress eller skræddersyet løsning?

Eksempler på hjemmeside priser

Standard WordPress hjemmeside

Velegnet til nystartede virksomheder der ønsker en brugervenlig og flot WordPress hjemmeside til at repræsentere din virksomhed professionelt online.
7.500 - 12.000
kr.
  • Ekskl. moms

Professionel WordPress hjemmeside

Velegnet til virksomheder der ønsker en skræddersyet WordPress hjemmeside med et gennemarbejdet design og visuel kommunikation.
12.000 - 25.000
kr.
  • Ekskl. moms
Mest solgt

Priser

startup

Timepris

750 kr. ex. moms.
Små opgaver kan ofte klares på timebasis. Så skal du bruge en webdesigner i få timer, er denne løsning noget for dig. ved længere samarbejde vil klippekort være bedre.

domain registration

Klippekort

6999 kr. ex. moms for 10 timer.
Vælg klippekort ved længere samarbejde. - Hvis du ved at du har brug for hjælp til online markedsføring løbende, så kan klippekort være en god løsning.

flyer

Fast tilbud

Kontakt os på +45 71 99 08 00
Vi har stor erfaring i at vurdere en opgaves samt omfang og dermed tidsforbrug. Tilbud er altid bindende, så du er sikker på, at projektet leveres til en fast pris.

Er du i tvivl om din pris, prøv vores WordPress prisberegner?

kontakt os allerede idag

Sådan bygger vi hjemmesider

Hos Applogik arbejder vi ud fra en agil tilgang. Det betyder i grove træk, at vi ikke nødvendigvis følger en forudbestemt plan til punkt og prikke. Vi ved nemlig godt, at der kan opstå spontane behov eller ideer undervejs i processen.
Derfor er vi altid fleksible og tilpasningsdygtige i udviklingen af din hjemmeside. Nedenfor finder du dog en oversigt over, hvordan en typisk proces forløber hos os.

#1 Indledende møde

Som det gælder for de fleste forhold, er det bedste fundament at lære hinanden godt at kende. Derfor starter vi altid et samarbejde med et uformelt møde. Her kan vi kan se hinanden an og stille de spørgsmål, der måtte være.

#2 Behovsafklaring

Når vi begge er enige om, at Applogik skal udvikle jeres hjemmeside, er det tid til at klarlægge ønsker og behov for denne. Her byder vi naturligvis gerne ind med vores erfaringer og knowhow og holder det op imod jeres behov og ønsker.

#3 Design og udvikling

Når vi sammen har fundet frem til kravene for jeres hjemmeside, er det vores tid til at shine. Vi går i gang med at udvikle og programmere jeres nye hjemmeside alt efter vores aftale.

Det vil her variere, hvor meget inddragelse der kræves af dig.

#4 Overlevering

Når vi har udviklet din hjemmeside, er det tid til at tjekke, at alting spiller. Det er her, vores tilfredshedsgaranti kommer i spil. Du skal nemlig være helt tilfreds med din hjemmeside, inden næste trin i processen igangsættes.

#5 Lancering

Når du er 100 % tilfreds med din hjemmeside, er det tid til lancering. Vi klarer alt det tekniske, så du i stedet kan bruge dine ressourcer på den forretningsmæssige del af lanceringen.

#6 Løbende support, optimering og videreudvikling

Du står nu med en lanceret hjemmeside. Fedt! Vi slipper dig dog ikke her (medmindre du ønsker det). Vi hjælper både med løbende support, optimering og videreudvikling af din hjemmeside, så du bliver ved med at være foran dine konkurrenter.

Bestil et 30 minutters GRATIS!! uforpligtende møde

Hvorfor få lavet din hjemmeside hos Applogik?

+10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring med at designe, udvikle og optimere skarpe hjemmesider. Den erfaring tager vi med os ind i hver eneste opgave, men samtidig går vi til hver opgave, som var det første gang. Det er nemlig vigtigt for os, at din hjemmeside bliver præcis, som du gerne vil have den – ikke som alle de andres.

Erfarne samarbejdspartnere

Én ting er at have en professionel hjemmeside. Hvis ikke din hjemmeside har nogen besøgende, kan den heller ikke konvertere. Derfor har vi allieret os med en række af stærke samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at markedsføre din hjemmeside, så du får masser af besøgende. Vi kan ikke alle være eksperter inden for alt. Derfor mener vi, at stærke samarbejdspartnere skaber de bedste resultater for dig.

Højt serviceniveau & tilfredshedsgaranti

Vi kunne aldrig drømme om at efterlade en kunde utilfreds eller et produkt halvfærdigt. Derfor kan vi med ro i maven sige, at vi opererer med et meget højt serviceniveau og med tilfredshedsgaranti. Vi gør en ære i at sætte os grundigt ind i vores kunders opgaver og behov, så vi er sikre på at kunne levere det bedste produkt.

Agil arbejdsgang & kundeinddragelse

Vi arbejder ud fra en agil tilgang. Det betyder blandt andet, at vi er mere fleksible og omstillingsparate end de fleste. Vi inddrager altid kunderne i processen fra indledende dialog til endelig levering af deres nye hjemmeside. Vores agile tilgang til udviklingen af digitale løsninger betyder præcis levering, høj kvalitet og gennemsigtighed igennem hele samarbejdet.

Indholdsfortegnelse