NY HJEMMESIDE ?

Skal du have programmeret en ny hjemmeside eller måske optimeret din eksisterende hjemmeside?

 Applogik vil være din foretrukne hjemmesidepartner. Vi har mere end 10 års erfaring med programmering og hjemmesideudvikling, og den erfaring tager vi hellere end gerne med ind i dit projekt.

it engineer analyzing code

Programmering af unikke hjemmesider

Det er nok ikke gået din næse forbi, at vi lever i en digital tidsalder. Netop derfor er det så vigtigt for virksomheder, der ønsker at følge med udviklingen, at have en hjemmeside, som fungerer. Det indebærer både et lækkert hjemmesidedesign, brugervenlige funktioner og smarte e-shopløsninger. Hvis din hjemmeside ikke er gearet til det digitale miljø, risikerer du hurtigt at komme bagud i forhold til konkurrenterne. Vi hjælper dig med at komme foran konkurrenterne med en hjemmeside af højeste kaliber.

Modtag et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside GRATIS!!

Hjemmesideopbygning

- med basis i +10 års erfaring Professionelt

Hos Applogik har vi taget et valg om at fokusere på det, vi er bedst til: softwareudvikling.
Herunder udvikling af webshops, hjemmesider, bookingsystemer med mere. Det betyder dog ikke, at vi ikke også kan vejlede dig inden for markedsføring af din virksomhed.
Vores stifter, Martin Lauritsen, er for eksempel uddannet i SEO business fra IBA. Det betyder, at han kan tilbyde rådgivning inden for SEO-disciplinen, og naturligvis sørger han også for, at det tekniske er på plads, når det kommer til søgemaskineoptimeringen på din hjemmeside.
Har du brug for yderligere sparring eller eksekvering inden for markedsføring af din hjemmeside, hjælper vi dig gerne videre sammen med en af vores stærke samarbejdspartnere. Således kan du investere i én samlet løsning hos os

Hjemmesidedesign med dine kunder for øje

Din hjemmeside eksisterer langt hen ad vejen for dine kunders skyld. Derfor er det også vigtigt, at hjemmesiden er designet med dine kunder for øje. Hos os er brugeroplevelsen generelt i højsædet, når vi udvikler eller optimerer hjemmesider.
Når det kommer til hjemmesidelayout, er det muligt at tage udgangspunkt i eksempelvis WordPress-skabeloner. Hvis du gerne vil have en unik hjemmeside, der afslører lige præcis din virksomheds DNA, vil vi dog som oftest foreslå en mere unik hjemmesideopbygning, der adskiller sig fra konkurrenternes.

kontakt os allerede idag

Sådan bygger vi hjemmesider

Hos Applogik arbejder vi ud fra en agil tilgang. Det betyder i grove træk, at vi ikke nødvendigvis følger en forudbestemt plan til punkt og prikke. Vi ved nemlig godt, at der kan opstå spontane behov eller ideer undervejs i processen.
Derfor er vi altid fleksible og tilpasningsdygtige i udviklingen af din hjemmeside. Nedenfor finder du dog en oversigt over, hvordan en typisk proces forløber hos os.

#1 Indledende møde

Som det gælder for de fleste forhold, er det bedste fundament at lære hinanden godt at kende. Derfor starter vi altid et samarbejde med et uformelt møde. Her kan vi kan se hinanden an og stille de spørgsmål, der måtte være.

#2 Behovsafklaring

Når vi begge er enige om, at Applogik skal udvikle jeres hjemmeside, er det tid til at klarlægge ønsker og behov for denne. Her byder vi naturligvis gerne ind med vores erfaringer og knowhow og holder det op imod jeres behov og ønsker.

#3 Design og udvikling

Når vi sammen har fundet frem til kravene for jeres hjemmeside, er det vores tid til at shine. Vi går i gang med at udvikle og programmere jeres nye hjemmeside alt efter vores aftale.

Det vil her variere, hvor meget inddragelse der kræves af dig.

#4 Overlevering

Når vi har udviklet din hjemmeside, er det tid til at tjekke, at alting spiller. Det er her, vores tilfredshedsgaranti kommer i spil. Du skal nemlig være helt tilfreds med din hjemmeside, inden næste trin i processen igangsættes.

#5 Lancering

Når du er 100 % tilfreds med din hjemmeside, er det tid til lancering. Vi klarer alt det tekniske, så du i stedet kan bruge dine ressourcer på den forretningsmæssige del af lanceringen.

#6 Løbende support, optimering og videreudvikling

Du står nu med en lanceret hjemmeside. Fedt! Vi slipper dig dog ikke her (medmindre du ønsker det). Vi hjælper både med løbende support, optimering og videreudvikling af din hjemmeside, så du bliver ved med at være foran dine konkurrenter.

Bestil et 30 minutters GRATIS!! uforpligtende møde

Standardløsninger eller hjemmesider bygget fra bunden

Vi klarer det hele Der findes rigtige mange gode standardløsninger, når det kommer til at bygge hjemmesider. Længere nede på siden her kan du læse om to af vores favoritsystemer, WordPress og Umbraco, som begge byder på muligheden for at benytte skabeloner.
For nogle virksomheder er der dog nogle behov, som simpelthen ikke kan dækkes af standardsystemerne. I sådan et tilfælde giver det mere mening at bygge en hjemmeside fra bunden.
Når du kontakter Applogik med henblik på at få lavet en ny hjemmeside, vil vi altid hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning alt efter dine krav. Det gælder, hvad end vi skal arbejde med en standardløsning, programmere en skræddersyet løsning eller måske lave noget derimellem.

WordPress-hjemmeside

WordPress er et såkaldt CMS – content management system. Rigtig mange hjemmesider i Danmark og på verdensplan er bygget op i WordPress CMS, og det er med god grund. Det er nemlig et utroligt brugervenligt system, og så byder det på rigtig mange muligheder både i forhold til eksisterende WordPress-plugins og muligheder for at programmere egne plugins.

Hos Applogik er vi specialister i WordPress-hjemmesider. Vi udvikler simple såvel som mere komplicerede, professionelle hjemmesider i WordPress. Hvordan din WordPress-hjemmeside skal skrues sammen, vil altid være baseret på, hvad dine behov er. Har I for eksempel brug for specielle funktioner, har vi den viden og erfaring, der skal til for at kunne finde den bedste løsning og det helt rigtige plugin til jer.

Søger du at få udviklet en WordPress-webshop eller måske et WordPress-bookingsystem, klarer vi også opgaven. Har I et behov, som WordPress ikke umiddelbart selv kan opfylde, udvikler og programmerer vi desuden gerne løsningen for dig.

Hvorfor vælge WordPress?

GRATIS AT BRUGE

WordPress er en open source-platform.

brugervenligt

Du får et yderst brugervenligt CMS som betyder du kan opret, slet og redigere dit eget indhold, efter vores arbejde.

integrationer

Let at integrere med andre systemer via plugin og API.

Mange designs

Mange lækre WordPress-templates, vi kan tage udgangspunkt i.

skalerbar

Der findes tæt på et uendeligt antal muligheder for at udvide hjemmesiden løbende.

webshop muligheder

Let at integrere Ecommerce og andre systemer via WooCommerce og API.

Lad os hjælpe dig på vej

Uanset hvilken løsning du vælger at gå med, vil vi aldrig binde dig. Derfor overleverer vi altid en køreklar løsning, som du selv har mulighed for at vedligeholde og videreudvikle. Selv hvis det skulle blive uden os.
Du kan kontakte os på e-mail info@applogik.dk eller på telefon +45 71 99 08 00. Så besvarer vi alle dine spørgsmål, og vi finder sammen den ideelle løsning for din virksomhed. Vi glæder os til at tale med dig.
Får du tilskud fra SMV:Digital? Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at få mest muligt udbytte af din pulje. Når du får tilskud til digital udvikling, kan du nemlig bruge dit tilskud hos os. Tag meget gerne fat i os for at høre nærmere om mulighederne for at gøre brug af din pulje på den bedste måde hos os.

Hvorfor få lavet din hjemmeside hos Applogik?

+10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring med at designe, udvikle og optimere skarpe hjemmesider. Den erfaring tager vi med os ind i hver eneste opgave, men samtidig går vi til hver opgave, som var det første gang. Det er nemlig vigtigt for os, at din hjemmeside bliver præcis, som du gerne vil have den – ikke som alle de andres.

Erfarne samarbejdspartnere

Én ting er at have en professionel hjemmeside. Hvis ikke din hjemmeside har nogen besøgende, kan den heller ikke konvertere. Derfor har vi allieret os med en række af stærke samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at markedsføre din hjemmeside, så du får masser af besøgende. Vi kan ikke alle være eksperter inden for alt. Derfor mener vi, at stærke samarbejdspartnere skaber de bedste resultater for dig.

Højt serviceniveau & tilfredshedsgaranti

Vi kunne aldrig drømme om at efterlade en kunde utilfreds eller et produkt halvfærdigt. Derfor kan vi med ro i maven sige, at vi opererer med et meget højt serviceniveau og med tilfredshedsgaranti. Vi gør en ære i at sætte os grundigt ind i vores kunders opgaver og behov, så vi er sikre på at kunne levere det bedste produkt.

Agil arbejdsgang & kundeinddragelse

Vi arbejder ud fra en agil tilgang. Det betyder blandt andet, at vi er mere fleksible og omstillingsparate end de fleste. Vi inddrager altid kunderne i processen fra indledende dialog til endelig levering af deres nye hjemmeside. Vores agile tilgang til udviklingen af digitale løsninger betyder præcis levering, høj kvalitet og gennemsigtighed igennem hele samarbejdet.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om din nye hjemmeside

Hos Applogik er vores kunders tilfredshed og succes vores vigtigste målsætning. Det mener vi bedst, at vi kan opnå ved at starte samarbejdet ud med en god dialog om dine ønsker og behov for din nye hjemmeside. Vil du vide mere om, hvem vi er, og hvilke muligheder der er for et samarbejde om din nye hjemmeside? Så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi kan fanges på telefon +45 71 99 08 00, eller du kan skrive til os via kontaktformularen herunder. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Indholdsfortegnelse