Om Applogik

Applogik er en lille virksomhed som har fokus på professionel software- og webudvikling.

Al den erfaring tager vi med ind i hvert eneste samarbejde, vi har. Vi hjælper vores kunder med alt fra softwareløsninger til API-integration og programmering af professionelle webshops og hjemmesider.

Martin

Martin Lauritsen

Indehaver | Full-Stack udvikler

billede paa vej

Alexander Bonacci

Datamatiker | WordPRESS SPECIALIST

billede paa vej

Ole Steen Moser

SEO | WordPress support

billede paa vej

Claudia

Grafisk Designer

billede paa vej

Chang We

Full-Stack udvikler

billede paa vej

Nitin

WordPress specialist

Hvad kan vi hjælpe dig med?

- med basis i +10 års erfaring Professionelt

Hos Applogik har vi for lang tid siden taget et valg om at gøre det, vi er absolut bedst til – nemlig softwareudvikling. Med vores mange års erfaring i bagagen kan vi hurtigt spotte, hvad der skal til, for at din hjemmeside eller webshop tiltrækker besøgende og konverterer dem til loyale kunder.

Skal du have programmeret en hjemmeside fra bunden eller optimeret en nuværende webshop? Det gør ingen forskel for os, vi klarer gerne begge typer af opgaver. Der ligger naturligvis en anden type forarbejde i at skabe noget nyt versus at optimere noget eksisterende, men uanset udgangspunktet sørger vi for, at du får det digitale produkt, du går og drømmer om.

Vi er dog godt klar over, at en hjemmeside eller webshop ikke altid er nok i sig selv – medmindre selvfølgelig du allerede har formået at skabe et stærkt brand. Derfor har vi allieret os med stærke samarbejdspartnere inden for bl.a. markedsføring.

kontakt os allerede idag

Hvorfor vælge Applogik som din programmeringspartner?

+10 års erfaring

Vi har i løbet af de sidste 10 år designet og programmeret hundredvis af digitale løsninger. Men vores kunder vælger os ikke kun af den grund. De vælger os, fordi vi bevæger os imod strømmen af smarte sælgere og hurtige løsninger, og fordi vi altid leverer et ærligt stykke håndværk til vores kunder.

Erfarne samarbejdspartnere

Hos Applogik har vi samlet de bedste tekniske kodenørder for at kunne give dig den bedst mulige digitale løsning. Derudover samarbejder vi med en række dygtige partnere inden for alle former for markedsføring. Vi mener, at stærkt samarbejde skaber de bedste resultater for dig og din virksomhed.

Højt serviceniveau & tilfredshedsgaranti

Hos Applogik bliver der aldrig gået på kompromis med serviceniveauet. Vi gør en ære ud af at sætte os grundigt ind i vores kunders opgaver og behov for at kunne levere det bedste produkt. Ikke nok med det, så sikrer vi også, at du inddrages i hele processen i det omfang, du ønsker det – hele vejen fra indledende snak til færdigt produkt.

Agil arbejdsgang & kundeinddragelse

Vi arbejder ud fra en agil tilgang, men hvad betyder det så lige? Det betyder helt lavpraktisk, at vi er fleksible og omstillingsparate i vores tilgang til at udvikle digitale løsninger og ikke mindst, at vi inddrager vores kunder i hele processen. For dig som kunde betyder det bl.a. mere præcis levering, højere kvalitet og en større gennemsigtighed i samarbejdet.

BOOK GRATIS UFORPLIGTENDE MØDE

Vi tilbyder 30 minutter helt gratis

Indholdsfortegnelse