OM APPLOGIK

Applogik er en virksomhed med fokus på professionel software- og webudvikling. Vi holder til i Thorsø lige imellem Silkeborg, Randers og Aarhus, lidt uden for Hammel.

Vi arbejder remote for kunder i hele Danmark.

Vi har programmeret i over 10 år, samt at vi har over 8 års erhvervserfaring med web- og softwareudvikling. Vi hjælper med softwareløsninger, API-integrationer samt bookingsystemer og professionelle webshops.

Vi sørger også for skræddersyet programmering eller specialtilpassede integrationer, ordrehåndtering og integrationer for webshops og B2B.

 

Samarbejde på tværs af kompetencer

Vi kan ikke klare alting alene, derfor driver vi et tæt samarbejde med nogen af de bedste inden for deres felt for ex. Facebook, Google ADS samt SEO, alle sammen skarpe konsulenter, som går op i tæt kontakt med deres kunder.

Det betyder at vi kan samle alt i en skål, og hjælpe dig og din virksomhed, på den bedst mulig måde.

Vi laver ikke selv Markedsføring, da jeg syntes man skal være god til et område, og koncentrere sig om det, og ikke en lille smule god til en masse, dog er jeg uddannet fra IBA i SEO BUISNESS, så kan varetage rådgivningen, samt sørge for opsætningen af det tekniske er helt på plads.