c and dot net

Proffesionel og lynhurtig webhosting

Vores professionelle Web hosting er inkl. tlf-support den er beregnet til virksomheder, som ønsker god og stabil hosting med baglandet i orden. Du får en administreret løsning som indebærer professionel rådgivning og den bedste opsætning, vi tilbyder services såsom CDN, DDoS beskyttelse, Cloudflare. gratis SSL certifikat m.m.
Vi giver hastighedsgaranti, på alle vores services.

Hvad betydning har god webhosting?

En moderne og hurtig server kan betyde flere kunder.

Flytning af din nuværende hjemmeside

Vi flytter din nuværende hjemmeside samt emails, for kun 450 DKK

Hastighedsoptimering

Kører din hjemmeside/webshop langsomt kan det koste kunder, vi kan være behjælpelig med at hastigheds optimere den, for 1495 DKK

Udvidet Support

Udvidet opdateringsservice for kun 199 pr.måned, vi holder hjemmesiden opdateret, og sørger for at den altid køre optimalt.

server

Vi ved, hvad du skal bruge

Hos Applogik er vi eksperter i webhosting med over 10 års erfaring. Derfor ved vi lige præcis, hvordan dine behov og ønsker kan blive opfyldt – helt konkret.
Din succesoplevelse er vores succesoplevelse. Derfor vil vi altid sørge for, at løsningen dækker de behov, I har. Det gælder, uanset om du har behov for en skræddersyet løsning, som vi opsætter fra bunden.

Vælg din plan

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Starter

199 DKK

Ex. moms Pr. måned

Basis

399 DKK

Ex. moms Pr. måned

Pro

599 DKK

Ex. moms Pr. måned

Lad os hjælpe dig på vej

Har du nogen spørgsmål til Webhosting, Programmering eller noget fjerde? Har du brug for hjælp til at komme i gang med et projekt i din virksomhed? Tøv endelig ikke med at række ud til os for en uforpligtende snak. Vi vil meget gerne hjælpe dig godt på vej.
Du kan kontakte os på e-mail info@applogik.dk eller på telefon +45 71 99 08 00. Så besvarer vi alle dine spørgsmål, og vi finder sammen den ideelle løsning for din virksomhed. Vi glæder os til at tale med dig.
Får du tilskud fra SMV:Digital? Så vil vi meget gerne hjælpe dig med at få mest muligt udbytte af din pulje. Når du får tilskud til digital udvikling, kan du nemlig bruge dit tilskud hos os. Tag meget gerne fat i os for at høre nærmere om mulighederne for at gøre brug af din pulje på den bedste måde hos os.

Indholdsfortegnelse