vi tilbyder softwareudvikling af højeste kaliber

Softwareudvikling

I en digitaliseret verden er det essentielt, at dine digitale løsninger fungerer. De skal ganske enkelt virke upåklageligt, og samtidig skal de være gearede til at følge udviklingen i din forretning, organisation eller institution.

Hos Applogik tilbyder vi softwareudvikling af højeste kaliber. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der til punkt og prikke imødekommer dine behov og forventninger. Samtidig opfinder vi naturligvis ikke den dybe tallerken, hvis en standardiseret løsning er lige præcis det, du har brug for. Læs mere om softwareudvikling hos Applogik her på siden.

Vi benytter gerne standardsystemer – hvis det giver mening

Man kan gribe softwareudvikling an på forskellige måder. På den ene side kan man vælge at bygge hele sit site eller sin webshop i et standard-CMS og udelukkende benytte sig af de funktioner, der er tilgængelige. I modsatte ende finder vi løsningen, hvor man vælger at udvikle alt fra bunden af. Imellem de to poler findes der en masse mellemveje, som oftest er dem, vi hos Applogik vælger.

Vi benytter os typisk af standardsystemer, hvis det giver mening. Det gør vi, fordi det er en omkostningseffektiv måde at klare softwareudviklingen på, og fordi disse systemer byder på en masse velfungerende og gennemtestede funktioner. Der er således ingen grund til, at vi opfinder den dybe tallerken og sætter gang i det helt store softwareudviklingsmaskineri bare for at gøre det.

Med et skelet bygget i et kendt CMS kan vi udvikle de funktioner, I måtte have brug for. Mangler I en funktion, eller har I brug for at få videreudviklet en funktion, klarer vi den. På den måde får I en skræddersyet løsning, der matcher jeres behov, men som ikke koster mere end højst nødvendigt.

En behovstilpasset løsning, der giver mening både nu og i fremtiden

Skal din virksomhed eller organisation være konkurrencedygtig og omstillingsparat, er det afgørende, at jeres hjemmeside, webshop eller softwaresystemer også er det. Når det kommer til softwareudvikling, er det derfor vigtigt at tænke langsigtet. Hos Applogik gør vi meget ud af at skabe løsninger, der både giver mening her og nu og i fremtiden. Løsningerne må ikke være låste, men skal derimod være nemme at videreudvikle på, hvis behovene ændrer sig, eller der opstår nye af slagsen.

Når du får os til at stå for softwareudviklingen, sørger vi naturligvis for, at du får et system, du kan bruge i mange år. Vi giver dig en køreklar løsning, der kan vedligeholdes og videreudvikles af både os og andre. Selvom vi naturligvis gerne vil være med på sidelinjen i flere år, ønsker vi ikke at binde dig på hænder og fødder. Du skal vælge Applogik som din faste samarbejdspartner af egen fri vilje, og derfor sørger vi naturligvis også for, at du eller en anden samarbejdspartner kan arbejde videre med vores løsning.

sd 1

Softwareudvikling på jeres præmisser

Når I vælger Applogik som jeres samarbejdspartner på et softwareudviklingsprojekt, får I softwareudvikling på jeres præmisser. Vores fornemmeste opgave er at finde en løsning, der giver mening for lige netop jer, og som har en lang levetid.

Inden vi går i gang med softwareudviklingen, gør vi meget ud af at sætte os ind i jeres konkrete behov, ønsker og krav. Som jeres professionelle partner spiller vi naturligvis ind med input baseret på over et årtis erfaring og dyb indsigt i best practice. På den måde finder vi sammen frem til en plan for softwareudviklingen, som matcher jeres behov, og som vi samtidig finder passende og forsvarlig.

Vi ønsker udelukkende at levere løsninger, der lever 100 % op til vores høje krav til kvalitet og funktionalitet. Derfor kan du være sikker på, at vi yder en kompetent og professionel rådgivning, og at du får den absolut bedste og mest hensigtsmæssige løsning.

veu

VUE JS

node

NODE JS

wordpress

wordpress

woo

Woo commerce

c

C#

dot net

.Net

angular

angular

react

react

php

php

laravell

laravel

js

javascript

j query

JQUERY

Det kan vi hjælpe med hos Applogik

Hos Applogik udfører vi forskellige opgaver inden for softwareudvikling og programmering. Om du har brug for at få udviklet en webshop, en ny hjemmeside, et internt datastyringssystem eller noget helt fjerde, er vi klar til at hjælpe. Vi udfører både små og store opgaver, og uanset opgavens kompleksitet leverer vi en ideel løsning, du bliver glad for både nu og senere.

Vi leverer også løsninger i systemer som Shopify, Umbraco og WordPress, men det konkrete valg afhænger naturligvis af dine behov, krav og ønsker. Vi har som sagt et helt årtis erfaring med softwareudvikling og kan arbejde i mange forskellige systemer, så kontakt os for at høre mere om mulighederne. Vi er vant til at arbejde med forskellige frameworks ala. Vue.js, C# og REST API, og uanset hvad opgaven består i, sikrer vi dig et godt resultat.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi hos Applogik kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om din digitale løsning, så vi sammen kan spore os ind på, hvordan det giver mening for dig og din forretning, at vi griber projektet an. Vue.js er blot et af de mange værktøjer, vi har i værktøjskassen, så uanset hvilke behov, krav og ønsker du har, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@applogik.dk eller +45 71 99 08 00 , hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal kigge nærmere på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Indholdsfortegnelse