Et lokalt webbureau ved Hammel med fokus på kunden

Webbureau i Midtjylland

[vc_row row_content_width=”grid”][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″][vc_column_text]

Webbureau i Midtjylland

[/vc_column_text][vc_column_text]Vil du gerne have større succes online? En hjemmeside eller en webshop skal give den besøgende lyst til at vide mere eller klikke sig videre til indkøbskurven og betalingsknappen. For at det kan lade sig gøre, kræver det et velfungerende og konverteringsoptimeret website, der skaber denne lyst. Det ved vi, hvordan man gør. 

 

Med mange års solid erfaring inden for programmering og webudvikling af hjemmesider i WordPress og webshops i WooCommerce, er vi en af de førende webbureauer i Midtjylland, når det kommer til udvikling af effektive og unikke webløsninger. 

 

Vores webløsninger tager altid udgangspunkt i dig, da det er hos dig, kunderne handler eller henvender sig til. Derfor skal websitet også afspejle dine og virksomhedens værdier. Med det som udgangspunkt kan de besøgende i højere grad mærke, hvem du er. Det er vigtigt for at kunne skabe salg. 

Du er med hele vejen 

For at udvikle den mest optimale webløsning er det vigtigt for os at have dig med hele vejen. Det er det, da vi på denne måde er i stand til at sætte os fuldstændigt ind i din virksomhed, branche og målsætninger. Med denne viden kan vi mere effektivt udvikle et produkt, som understøtter de ønsker og forventninger du har til et website.

 

Det er noget, vi altid har gjort, da vi har erfaret, at det skaber de mest optimale løsninger til glæde for vores kunder og dermed også os. 

Lad os hjælpe dig med at få et velfungerende website  

Vi er et dygtigt og erfarent webbureau i Midtjylland og vil rigtig gerne hjælpe dig med at udvikle et website, som du bliver glad for nu og på sigt. Vi er klar på at tage en snak, så vi kan finde ud af, om vi er et godt match og indfri de forventninger, du har. 

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_column_text]

VI TILBYDER

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mkdf_call_to_action layout=”normal” button_text=”Hjemmesider” button_type=”solid” button_size=”” icon_pack=”” button_link=”/webudvikling/”][/mkdf_call_to_action][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mkdf_call_to_action layout=”normal” button_text=”Webshops” button_type=”solid” button_size=”” icon_pack=”” button_link=”/webshop-loesning/”][/mkdf_call_to_action][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][mkdf_call_to_action layout=”normal” button_text=”Softwareudvikling” button_type=”solid” button_size=”” icon_pack=”” button_link=”/softwareudvikling/”][/mkdf_call_to_action][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-6 vc_col-md-12″][mkdf_elements_holder holder_full_height=”yes” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=”” custom_class=”conbox”][mkdf_elements_holder_item animation=”mkdf-element-from-right” item_padding=”15px” item_padding_768_1024=”40px 0% 0px 14%” item_padding_680_768=”20px 0% 0px 3%”][vc_column_text]

Bliv ringet op

[/vc_column_text][vc_column_text]

uforpligtende 🙂

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_column_text]

    [/vc_column_text][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” content_text_aligment=”center” css=”.vc_custom_1598555799125{padding-top: 166px !important;}”][vc_column][mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item item_padding=”0px 21% 90px” item_padding_1024_1366=”0px 16% 90px” item_padding_768_1024=”0px 2% 90px” item_padding_680_768=”0px 7% 90px” item_padding_680=”0px 0% 90px”][mkdf_section_title type=”standard” position=”center” title_tag=”h3″ disable_break_words=”no” title=”Se nogen af vores kunde cases!!”][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder][mkdf_portfolio_list type=”masonry” number_of_columns=”4″ space_between_items=”normal” number_of_items=”4″ enable_fixed_proportions=”yes” enable_image_shadow=”no” orderby=”date” order=”ASC” item_style=”gallery-overlay” selected_projects=”1235″][vc_empty_space height=”3px”][mkdf_button text=”Se flere” target=”_self” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-right” font_weight=”” text_transform=”” link=”http://gluck.mikado-themes.com/portfolio/masonry/” padding=”11px 43px 11px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1598555683540{padding-top: 15px !important;}”][vc_column][vc_text_separator title=”FREMHÆVEDE KUNDER” i_type=”linecons” i_color=”black” i_size=”xl” style=”shadow” add_icon=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”10″ equal_height=”yes” content_placement=”middle” parallax=”content-moving” css_animation=”bounceIn” row_content_width=”grid”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3689″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3709″ img_size=”medium” alignment=”center” el_class=”seconda”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3688″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3691″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”10″ equal_height=”yes” row_content_width=”grid”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3690″ img_size=”medium” el_class=”loa”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3710″ img_size=”medium” el_class=”seconda”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3711″ img_size=”medium” alignment=”center” el_class=”loa”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3701″ img_size=”medium” el_class=”loa”][/vc_column][/vc_row][vc_row simple_background_color=”#f8f8f8″ css=”.vc_custom_1523968375909{padding-top: 85px !important;padding-bottom: 85px !important;}”][vc_column][mkdf_call_to_action layout=”normal” content_in_grid=”yes” button_text=”Kontakt os” button_type=”solid” button_size=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-arrow-right” button_link=”/kontakt”]

    Vil du høre mere omkring dine muligheder ?

    [/mkdf_call_to_action][/vc_column][/vc_row]

    Indholdsfortegnelse