Wedofitness

WordPress

Om casen

Murermester Lundbjerg er baseret i Ballerup, og operer på hele Sjælland. Virksomheden laver alt inden murerarbejde, og samarbejder yderligere med både VVS, maler, tømrer og elektriker. De tog kontakt til os i håb om at få produceret en flot hjemmeside som på overskuelig vis kunne fremvise hvilke services de tilbyder, hvilket var et stykke arbejde som vi følte os godt klædt på til at påtage os. 

wordpress 1
muremesterlundbjerg 1
benjamin jopen 0L1e0vqQHIM unsplash

Vores arbejde

Efter en god forventningsafstemning påbegyndte vores arbejde, og vi endte med at få lavet en flot designet hjemmeside, som vi følte levede op til deres ønsker. Dette var Murermester Lundbjerg heldigvis var enig i, hvilket betød at vi kunne glæde os over endnu en tilfreds kunde!

Programmering af unikke hjemmesider, velfungerende webshops, og smarte softwares

Det er nok ikke gået din næse forbi, at vi lever i en digital tidsalder. Netop derfor er det så vigtigt for virksomheder, der ønsker at følge med udviklingen, at have en digital platform, som fungerer. Det indebærer både et lækkert hjemmesidedesign, brugervenlige funktioner og smarte e-shopløsninger. Hvis din hjemmeside ikke er gearet til det digitale miljø, risikerer du hurtigt at komme bagud i forhold til konkurrenterne. Vi hjælper dig med at komme foran konkurrenterne med en løsning af højeste kaliber.

Andre referancer

antibes
gemsurgeries 1
tandproteseklinikkenn
muremesterlundbjerg 1
atren
terapishop 1
Synsnerven
stoetlokalsporten 1

Modtag et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside GRATIS!!

Hvorfor få lavet din hjemmeside hos Applogik?

+10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring med at designe, udvikle og optimere skarpe hjemmesider. Den erfaring tager vi med os ind i hver eneste opgave, men samtidig går vi til hver opgave, som var det første gang. Det er nemlig vigtigt for os, at din hjemmeside bliver præcis, som du gerne vil have den – ikke som alle de andres.

Erfarne samarbejdspartnere

Én ting er at have en professionel hjemmeside. Hvis ikke din hjemmeside har nogen besøgende, kan den heller ikke konvertere. Derfor har vi allieret os med en række af stærke samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at markedsføre din hjemmeside, så du får masser af besøgende. Vi kan ikke alle være eksperter inden for alt. Derfor mener vi, at stærke samarbejdspartnere skaber de bedste resultater for dig.

Højt serviceniveau & tilfredshedsgaranti

Vi kunne aldrig drømme om at efterlade en kunde utilfreds eller et produkt halvfærdigt. Derfor kan vi med ro i maven sige, at vi opererer med et meget højt serviceniveau og med tilfredshedsgaranti. Vi gør en ære i at sætte os grundigt ind i vores kunders opgaver og behov, så vi er sikre på at kunne levere det bedste produkt.

Agil arbejdsgang & kundeinddragelse

Vi arbejder ud fra en agil tilgang. Det betyder blandt andet, at vi er mere fleksible og omstillingsparate end de fleste. Vi inddrager altid kunderne i processen fra indledende dialog til endelig levering af deres nye hjemmeside. Vores agile tilgang til udviklingen af digitale løsninger betyder præcis levering, høj kvalitet og gennemsigtighed igennem hele samarbejdet.

Indholdsfortegnelse