Hvad koster en professionel hjemmeside

Hvad koster en professionel hjemmeside

Hvad koster en professionel hjemmeside ?

Overvejer du om du skal købe dig til en professionel hjemmeside eller selv give dig i kast med at bygge den? Så læs her om prisniveau for en professionel hjemmeside samt hvor meget arbejde og viden det kræver selv at bygge din hjemmeside. Endelig afklarer vi om Google kan kende forskel på en professionel og en ‘normal’ hjemmeside.

Overvejer du om du skal købe dig til en professionel hjemmeside eller lave den selv? Vi vejer de to muligheder op mod hinanden her og giver dig al info du skal bruge i dine overvejelser. På vores site hjælper vi dig med at bygge den bedste hjemmeside

I denne teknologiske stortid har din virksomhed brug for en professionel hjemmeside, som skiller sig ud og skaber effektiv synlighed omkring dit brand.

Din hjemmeside skal både fremstå troværdig og bekræfte potentielle kunder i, at dette er en seriøs, professionel virksomhed. Derfor skal der ligges knofedt i hjemmesiden. Er du ikke meget for at rode med koder og sætte et design op, kan du hyre en professionel. Men hvad koster det egentlig at sætte en hel hjemmeside op, skræddersyet til din virksomhed?

Prisen på en hjemmeside kan være meget varierende, da det i høj grad afhænger af hvad du har behov for. Hvis du har brug for mange undersider, et unikt design med grafiske illustrationer samt komplet SEO optimering, løber prisen op. En tommelfingerregel hedder, at når du når over de 30.000 kr, så er vi ved at have fat i en rigtig professionel hjemmeside.
I den pris er der nemlig plads til alle de arbejdstimer der ligger i, at en tekstforfatter skriver dit content og en grafiker laver dit design fra bunden. Skal du også have et SEO- eller marketingsbureau på hjemmesiden, og har du brug for en webshop, skal du forvente en pris på over de 100.000 i alt.

De fleste hjemmesider bliver bygget løbende. Derfor kan du med fordel starte i det små med en simpel hjemmeside, du bygger mere og mere op. Det er desuden godt for din SEO at der er jævnlig opdatering af hjemmesiden. På den måde kan du tilføje flere sider og sektioner med tiden.

Overvejer du selv at bygge din hjemmeside?

Så er der flere ting du skal være forberedt på. Her får du et komplet overblik over hvad du skal have styr på, når du bygger din hjemmeside. Vi sørger for at du kommer godt fra start til at få den bedste hjemmeside.

At bygge sin egen hjemmeside kræver en del læringstimer og research. I dag findes der heldigvis effektive hjemmesideprogrammer, der gør det let at komme i gang, og gør det let at administrere sit indhold. Her kan du vælge færdige hjemmesidedesigns, som ligger klar til at blive tilpasset. Du finder et stort udvalg af skabeloner til design, nogle er gratis, mens andre betales for.

Ud over dit hjemmesidedesign, skal du have planlagt effektivt content. Hvad skal din hjemmeside indeholde og hvad har din målgruppe brug for? Her er det vigtigt at forholde sig til Googles retningslinjer, som blandt andet kræver en “om os” side og en side med kontaktoplysninger. Du skal også have plads til en GDPR erklæring og en fortrolighedspolitik.

For at dine potentielle kunder skal kunne få øje på din hjemmeside, skal du have styr på SEO. Det er et stort emne og der er meget at sætte sig ind i, både i forhold til hvordan du laver en SEO analyse og hvordan du skaber effektivt SEO content. Det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i SEO, før du udgiver din hjemmeside. Her har Google nemlig strikse retningslinjer, og følger du ikke disse, kan du blive stemplet som et utroværdigt website og i værste fald blive banned fra søgemaskinen.

Det er også vigtigt at du har styr på sikkerheden på din hjemmeside. Det er vigtigt at hjemmesiden fremstår sikker, særligt hvis der skal betales direkte på siden. Her er første skridt at erhverve sig et SSL certifikat.

Hvorfor er en professionel hjemmeside bedre end den jeg selv producerer?

Skal du til at bygge hjemmeside og spekulerer hvorvidt en professionel hjemmeside er bedre end en du selv producerer? Vi giver dig her god indsigt i, hvorfor det kan betale sig at hyre en professionel frem for selv at bygge din hjemmeside

Når du skal have opbygget en professionel hjemmeside, kræver det en hel del arbejdstimer selv at opbygge det hele. Med professionelle vil det gå langt hurtigere, og du er sikker på du får den allerbedste kvalitet. Du skal hverken bekymre dig om komplekse koder eller at nørkle med hjemmesidedesign, det klarer en professionel hjemmesidedesigner for dig.

Hvis du gerne vil være sikker på at SEO’en er i top, så du får så mange besøgende som muligt, kan det også betale sig at hyre et SEO bureau. De både skriver dit content og sørger for at alt er optimalt i henhold til Googles retningslinjer. Det vil give dig effektiv rangering og spare dig for en masse læretimer med selv at forsøge sig med SEO.

Samtidig sørger eksperterne for at din hjemmeside er hurtig og sikker, rangerer godt på alle relevante søgeord og når ud til din ønskede målgruppe. Det kan spare dig for tusindvis af kroner på marketing. Hjemmesiden vil desuden være bygget op, så du selv let kan opdatere den med nyt content, uden at røre ved det tekniske.

Kan google kende forskel på en professionel og en ‘normal’ hjemmeside?

Mon Google kan kende forskel på en professionel og en ‘normal’ hjemmeside? Få svaret her og se hvad du skal have i mente, hvis du overvejer at bygge din egen hjemmeside frem for at hyre et professionelt bureau. Vi giver dig al info du skal bruge til at bygge en optimal hjemmeside

Googles kontrol fungerer således, at Googles robotter scanner henover samtlige af dine sider jævnligt, både for at indeksere dem og for at kontrollere at det er en pålidelig hjemmeside. Idet Google har mange retningslinjer for at skrive en pålidelig hjemmeside til professionelt brug, vil Google hurtigt opdage hvis noget ikke er efter bogen.

For at få den mest optimale hjemmeside, skal du derfor enten selv lære dig frem til hvordan du laver en professionel hjemmeside eller lade eksperterne overtage arbejdet.

Se andre indlæg

Indholdsfortegnelse